Suntik Kecepatan Tinggi Tembok Ipis

  • Thin Wall High Speed Injection GH-380

    Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-380

    Tés mesin cetak suntik Kami parantos nanam modal langkung ti 10 jinis cetakan suntikan, anu ngan ukur dianggo pikeun nguji sababaraha jinis mesin citakan suntik. Sababaraha kapang ieu cocog pikeun nyetak suntikan kecepatan tinggi, sababaraha peryogi ngeusian plastik presisi tinggi, sareng sababaraha cetakan ngawula anu ngagaduhan inti gurat atanapi cocog pikeun nyetak suntikan bahan khusus ... Tés bakal dijalankeun dina mesin salami 24 jam , kalebet prosés nyetak palastik te ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-280

    Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-280

    Tés mesin cetak suntik Kami parantos nanam modal langkung ti 10 jinis cetakan suntikan, anu ngan ukur dianggo pikeun nguji sababaraha jinis mesin citakan suntik. Sababaraha kapang ieu cocog pikeun nyetak suntikan kecepatan tinggi, sababaraha peryogi ngeusian plastik presisi tinggi, sareng sababaraha cetakan ngawula anu ngagaduhan inti gurat atanapi cocog pikeun nyetak suntikan bahan khusus ... Tés bakal dijalankeun dina mesin salami 24 jam , kalebet prosés nyetak palastik te ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-250

    Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-250

    Kontrol kualitas sadaya bagian anu dipésér sacara éksternal Kami ketat pisan dina pamilihan panyadia. 90% pengadaan komponen hidrolik sareng komponén listrik asalna tina mérek terkenal di dunya. Dina waktos anu sasarengan, pikeun komponén ieu, urang tiasa ngajanjikeun sahenteuna sataun jaminan kualitas. Rupa-rupa tés fisik Rupa-rupa tés fisik dilakukeun dina sekrup, tong, témbok sareng batang dasi. Sateuacan ngalakukeun mesin presisi, kualitas relevan kami ...
  • Thin Wall High Speed Injection GH-210

    Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-210

    Kontrol kualitas sadaya bagian anu dipésér sacara éksternal Kami ketat pisan dina pamilihan panyadia. 90% pengadaan komponen hidrolik sareng komponén listrik asalna tina mérek terkenal di dunya. Dina waktos anu sasarengan, pikeun komponén ieu, urang tiasa ngajanjikeun sahenteuna sataun jaminan kualitas. Rupa-rupa tés fisik Rupa-rupa tés fisik dilakukeun dina sekrup, tong, témbok sareng batang dasi. Sateuacan ngalakukeun mesin presisi, kualitas relevan kami ...