Wilujeng sumping di Ningbo Sepenuhnya Mesin

 

截屏2021-01-22_下午5.33.38

Mesin GH seri-speed tinggi ipis-témbok khusus dikembangkeun sacara mandiri ku Ningbo Beilun Fully Machinary.Co., Ltd, ngagabungkeun téknologi kontrol tingkat luhur ti Jepang, Jérman, Italia sareng nagara-nagara sanés, ngalangkungan sababaraha kasusah téknis. Awak utama mesin cetak suntikan ngadopsi sistem kontrol servo tekanan tinggi, presisi tinggi, réspon tinggi pikeun mastikeun unggal Tautan operasi anu épisién pisan sareng hemat énergi.

  • DSC_0211
  • 1213 (3)
  • 1213 (4)
  • 1213 (5)
  • 1213 (12)
  • 1213 (2)
  • 1213 (1)
  • 1213 (6)
  • 1213 (7)
  • 1213 (8)
  • 1213 (9)
  • 1213 (10)
  • 1213 (11)
High Precision Injection  YH-850

Suntik Precision Tinggi YH-850

Panilitian mesin cetakan suntik sareng devel ...
High Precision Injection  YH-420

Suntik Precision Tinggi YH-420

Sorotan. Optimasi desain, pondok ...
High Precision Injection  YH-330

Suntik Precision Tinggi YH-330

Sorotan. Optimasi desain, pondok ...
High Precision Injection  YH-220

Suntik Precision Tinggi YH-220

Alat-alat bumi Salaku tanggapan kana jangkungna ...
High Precision Injection  YH-170

Suntik Precision Tinggi YH-170

Alat-alat bumi Salaku tanggapan kana jangkungna ...
High Precision Injection  YH-130

Suntik Precision Tinggi YH-130

Alat-alat bumi Salaku tanggepan kana padamelan anu luhur ...

Ngartos industri pangénggalna
rundingan