Tentang Kami

Ningbo Beilun Pinuh Mesin. Co., Ltd.

Naon WeDo

Mesin GH seri-speed tinggi ipis-témbok khusus dikembangkeun sacara mandiri ku Ningbo Beilun Fully Machinary.Co., Ltd, ngagabungkeun téknologi kontrol tingkat luhur ti Jepang, Jérman, Italia sareng nagara-nagara sanés, ngalangkungan sababaraha kasusah téknis. Awak utama mesin cetak suntikan ngadopsi sistem kontrol servo tekanan tinggi, presisi tinggi, réspon tinggi pikeun mastikeun unggal Tautan operasi anu épisién pisan sareng hemat énergi. Sistem suntikan ngadopsi desain sirkuit minyak tibalik dua-silinder anu ngarah sacara internasional. Tekanan suntikan ngahontal 23Mpa anu dirintis sacara domestik, laju suntikan tiasa ngahontal500mm/ detik, sareng kecepatan injeksi pangluhurna tiasa dihontal dina waktos 0,06 detik. Desain mékanisme clamping sareng bingkaina nganggo téknologi 3D sareng FEM pikeun analisa gaya, khusus pikeun operasi gancang, ningkatkeun kecepatan operasi sareng mastikeun yén akurasi bulak balik kapang sareng clamping dikontrol dina kisaran 0,5mm, anu sacara efektif tiasa minuhan sistem témbok-témbok gancang-gancang Persyaratan operasi mesin cetak suntikan ngajantenkeun produksi langkung stabil.

Naha Pilih Kami

Dina Mesin FL, urang gaduh pamahaman lengkep ngeunaan tuntutan konsumén dina lingkungan téknologi anu robih.
Insinyur urang sok narékahan pikeun nyayogikeun palanggan kami solusi anu aranjeunna peryogikeun pikeun tetep mayunan persaingan.
Mesin FL mastikeun kualitas produk ku ngagunakeun komponén kualitas luhur ti Éropa, éta AS, Jepang, sareng Taiwan. Ku nerapkeun desain perangkat lunak 3-D anu maju, insinyur urang parantos ngagaduhan mesin inovatif sareng canggih anu ngahijikeun téknologi mékanis, listrik sareng hidrolik pangénggalna kana hiji mesin, pikeun ngahasilkeun mesin palastik pangropéa anu épisién pisan sareng low.
Mesin FL mangrupikeun kualitas anu pangsaéna, kalayan kakuasaan anu luhur, kakuatan pikeun ngonci kapang anu kuat sareng tekanan suntikan anu tinggi ogé presisi tinggi. Mesin kami dipikaterang diantara konsumén ku durability, konsumsi énergi lemah sareng reliabilitas.
Kami FL Mesin ngabagéakeun anjeun sareng saran berharga anjeun pikeun paningkatan sareng kesinambungan kontinyu.

Kauntungan kalapa

Mesin lengkep mangrupakeun dipercaya, awét, efisiensi tinggi, hemat energi, presisi tinggi, konsép desain panyalindungan lingkungan, digabungkeun sareng Jepang, Jérman, Italia sareng nagara-nagara sanés téknologi kontrol luhur-tungtung, pikeun kabutuhan anu béda ti jero bumi sareng asing konsumén anyar sareng lami kalayan solusi cetakan suntikan khusus sareng produk sareng jasa anu saé.

Sértipikat Kualitas

CE, ISO9001, ISO9001: 2000
Pasar Ékspor Utama: Amérika Kalér, Éropa Kulon, Éropa Wétan, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Asia Wétan, Wétan Tengah, Oséania, Afrika