Mesin citakan suntik

  • High Precision Injection  YH-850

    Suntik Precision Tinggi YH-850

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda
  • High Precision Injection  YH-420

    Suntik Precision Tinggi YH-420

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda
  • High Precision Injection  YH-330

    Suntik Precision Tinggi YH-330

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda
  • High Precision Injection  YH-220

    Suntik Precision Tinggi YH-220

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda
  • High Precision Injection  YH-170

    Suntik Precision Tinggi YH-170

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda
  • High Precision Injection  YH-130

    Suntik Precision Tinggi YH-130

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda