Suntik Precision Tinggi YH-130

Pedaran pondok:

Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot bumi

Salaku réspon tina biaya padamelan anu tinggi anu ayeuna disanghareupan ku perusahaan alat bumi, seueur perusahaan parantos nempatkeun manajemén sacara teu otomatis dina agenda dina raraga ngirangan biaya. Sajauh ngeunaan alat-alat pangolah cetakan suntikan, urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng téknologi cetak suntik anu maju sareng alat-alat anu dipercaya pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng calakan alat-alatna, kukituna nempatkeun pondasi anu padet pikeun perusahaan alat bumi pikeun ngawangun pabrik-pabrik unmanned otomatis di hareup.

bungkusan

Kabiasaan konsumsi terminal pasar bungkusan parantos robih kalayan parobihan paménta konsumén, anu nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun fungsionalitas sareng kaanekaragaman produk bungkus, tapi ogé nimbulkeun tantangan anu langkung ageung pikeun épisiénsi produksi.

Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun saperangkat lengkep solusi cetakan kecepatan tinggi pikeun wadah bungkusan plastik, sareng ngawangun héjo, hemat énergi, efisiensi tinggi garis produksi pinter kalayan bantuan Internét Hal.

Spésifikasi  Unit YH-130
Unit suntikan
Diaméter sekrup мм 36
40
45
Babandingan L / D Rasio L / D. 23.1
20.8
18.4
Volume Shot см3 198.4
244.9
310
 Beurat Ditémbak (PS) g 185
230.2
191.4
 Tekanan suntikan Mpa 185
150
119
Beurat suntikan (PS) g / s 91.4
112.8
142.8
Kapasitas Plastik (PS) g / s 12.9
17.9
25
 Laju nyéépkeun rpm 205
 Unit clamping
Clamping stroke KN 1300
Parebut stroke мм 360
 Spasi Antara Dasi-bar мм 410 * 410
Max. Kandel kapang мм 450
Min. Kandel kapang мм 130
Stroke Ejector мм 122
Angkatan Éktor KN 45.2
Lain
 Ngompa Daya Motor Kw 18.5
 Daya pemanasan KW 9.4
 Volume Tangki Oli L 197
 Diménsi Mesin M 488 * 1.21 * 2.04
 Beurat Mesin T 1.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami