Suntik Precision Tinggi YH-170

Pedaran pondok:

Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot bumi

Salaku réspon tina biaya padamelan anu tinggi anu ayeuna disanghareupan ku perusahaan alat bumi, seueur perusahaan parantos nempatkeun manajemén sacara teu otomatis dina agenda dina raraga ngirangan biaya. Sajauh ngeunaan alat-alat pangolah cetakan suntikan, urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng téknologi cetak suntik anu maju sareng alat-alat anu dipercaya pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng calakan alat-alatna, kukituna nempatkeun pondasi anu padet pikeun perusahaan alat bumi pikeun ngawangun pabrik-pabrik unmanned otomatis di hareup.

bungkusan

Kabiasaan konsumsi terminal pasar bungkusan parantos robih kalayan parobihan paménta konsumén, anu nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun fungsionalitas sareng kaanekaragaman produk bungkus, tapi ogé nimbulkeun tantangan anu langkung ageung pikeun épisiénsi produksi.

Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun saperangkat lengkep solusi cetakan kecepatan tinggi pikeun wadah bungkusan plastik, sareng ngawangun héjo, hemat énergi, efisiensi tinggi garis produksi pinter kalayan bantuan Internét Hal.

Spésifikasi  Unit YH-170
Unit suntikan
Diaméter sekrup мм 40
45
50
Babandingan L / D Rasio L / D. 22
19.5
17.6
Volume Shot см3 282.6
357.7
441.6
 Beurat Ditémbak (PS) g 215
169
137
 Tekanan suntikan Mpa 112.2
142
175.3
Beurat suntikan (PS) g / s 17.8
25
33.8
Kapasitas Plastik (PS) g / s
13.5
18.8
 33.8
 Laju nyéépkeun rpm 205
 Unit clamping
Clamping stroke KN 1700
Parebut stroke мм 430
 Spasi Antara Dasi-bar мм 470 * 470
Max. Kandel kapang мм 520
Min. Kandel kapang мм 150
Stroke Ejector мм 142
Angkatan Éktor KN 45.2
Lain
 Ngompa Daya Motor Kw 22
 Daya pemanasan KW 9.6
 Volume Tangki Oli L 248
 Diménsi Mesin M 5.4 * 1.31 * 2.08
 Beurat Mesin T 5.3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami