Warta

  • Explanation of basic knowledge about injection molding

    Katerangan kanyaho dasar ngeunaan nyetak suntikan

    Mesin citakan suntik mangrupikeun mesin khusus pikeun pembuatan produk palastik, anu dianggo pikeun ngadamel sababaraha bagéan plastik dina aplikasi otomotif, médis, konsumén sareng industri. Cetakan suntik mangrupikeun téknik anu populér kusabab lima alesan ieu: 1. Kamampuh ...
    Maca deui
  • How to choose a good large-scale injection molding machine

    Kumaha carana milih mesin cetak suntikan ageung skala anu saé

    Kusabab mesin citakan injeksi mangrupikeun alat anu nyuntikkeun plastik thermosetting kana cetakan anu benten bentukna pikeun ngawujudkeun citakan tina produk plastik. Mesin cetak suntikan skala ageung kalobaannana nganggo pamanas éléktromagnétik pikeun ngahontal épék hemat énergi, sareng dina hal konsumsi listrik ...
    Maca deui