Taros Kami

Ningbo Beilun Pinuh Mesin. Co., Ltd.

Alamat

No.8 Lishan Road, Qijiashan Str,

Xiaogang, Beilun, Ningbo, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15869599992

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami