GH-380

  • Thin Wall High Speed Injection GH-380

    Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-380

    Tés mesin cetak suntik Kami parantos nanam modal langkung ti 10 jinis cetakan suntikan, anu ngan ukur dianggo pikeun nguji sababaraha jinis mesin citakan suntik. Sababaraha kapang ieu cocog pikeun nyetak suntikan kecepatan tinggi, sababaraha peryogi ngeusian plastik presisi tinggi, sareng sababaraha cetakan ngawula anu ngagaduhan inti gurat atanapi cocog pikeun nyetak suntikan bahan khusus ... Tés bakal dijalankeun dina mesin salami 24 jam , kalebet prosés nyetak palastik te ...