Suntik Precision Tinggi YH-850

Pedaran pondok:

Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda


Detil Produk

Tanda Produk

Panilitian mesin cetakan suntikan sareng pamekaran

Unggal taun, kami investasi seueur sumber daya manusa dina panilitian sareng pamekaran mesin cetak suntikan. Sajauh ieu kami nampi sababaraha patén-patén sareng hak-hak intelektual mandiri. Kami getol kana pamutahiran antar muka mesin-manusa, panilitian sareng pamekaran nyetak suntikan kecepatan tinggi, sareng suntikan presisi sareng kontrol anu stabil dina sisi PC.

Tim P&P

Tim panilitian sareng pamekaran téknis kami khusus kana analisis data sareng optimasi struktural. Aranjeunna komitmen kana panilitian sareng pamekaran sistem kontrol komputer, sistem hidrolik, alat-alat listrik, sareng sajabana
Kami bakal terus bakti kana panilitian sareng pamekaran mesin cetak suntikan. Kami komitmen pikeun janten pamimpin dina industri cetak suntikan.

Kontrol kualitas sadaya bagian mékanis

Tim QC kami ngalaksanakeun kontrol kualitas dina dasar mesin, pigura sareng sadaya bagian mesin. Kami nganggo CAM pikeun mariksa naha pigura sareng bagian sanés anu cacad sateuacan dirakit, sareng parios naha diménsi sadaya bagian aya dina kisaran kasabaran gambar 2D.

Spésifikasi  Unit YH-850
Unit suntikan
Diaméter sekrup мм 90
100
110
 120
Babandingan L / D Rasio L / D. 24.4
22
20
 18.3
Volume Shot см3 3179.3
3925
4749.3
5652
 Beurat Ditémbak (PS) g 2988.5
3689.5
4464.3
5312.9
 Tekanan suntikan Mpa 211
171
141
 119
Beurat suntikan (PS) g / s 516.1
637.2
771
917.6
Kapasitas Plastik (PS) g / s 106.8
131.9
159.6
189.9
 Laju nyéépkeun rpm 127
 Unit clamping
Clamping stroke KN 8800
Parebut stroke мм 1040
 Spasi Antara Dasi-bar мм 1000 * 1000
Max. Kandel Kandel мм  1000
Min. Kandel kapang мм 420
Stroke Ejector мм 283
Angkatan Éktor KN 212.3
Lain
 Ngompa Daya Motor Kw 37 + 37
 Daya pemanasan KW 61
 Volume Tangki Oli L 949
 Diménsi Mesin M 10.9. * 2.5 * 2.8
 Beurat Mesin T 38

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami