Suntik Precision Tinggi YH-420

Pedaran pondok:

Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda


Detil Produk

Tanda Produk

Sorotan

Optimasi desain, pondokkeun panjang bagéan clamping, sareng tingkatkeun beurat pangrojong kapang ku 15%
. Optimalisasi kurva gerakan mékanisme clamping sareng desain sél dual-line suntikan, damel operasi mesin langkung stabil, dipercaya sareng awét
Generasi anyar sistem kakuatan servo, réspon ultra-luhur, tekanan pangluhurna tiasa dihontal dina 28ms panggancangna

Logistik & Perlindungan Lingkungan

Kalayan palaksanaan logistik gudang alat pinter, pangwangunan pabrik kotamadya, rékayasa kota bolu sareng proyék-proyék sanés, éta parantos nyayogikeun rohangan anu hébat pikeun pamekaran dina bidang logistik sareng panangtayungan lingkungan. Naha dina bidang logistik profesional sapertos palét sareng kotak omzet, atanapi lapangan panyalindungan lingkungan sapertos kaléng sampah, tank septic, sareng tank pemurnian, urang tiasa salawasna nyayogikeun anjeun séri solusi propésional anu fléksibel, ekonomis, sareng adaptasi.

Kontrol kualitas mesin cetak suntikan

Ieu mangrupikeun tim QC anu ngatur kualitas mesin, hidrolik, éléktronika, sareng sajabana Tujuan kami nyaéta pikeun janten pemasok injeksi kelas dunya.

Spésifikasi  Unit YH-420
Unit suntikan
Diaméter sekrup мм 65
70
75
 80
Babandingan L / D Rasio L / D. 21.5
20
18.7
 17.5
Volume Shot см3 1328.3
1540.5
1768.5
2012.1
 Beurat Ditémbak (PS) g 1248.6
1448.1
1662.4
1891.4
 Tekanan suntikan Mpa 211
182
158
 139
Beurat suntikan (PS) g / s 258.7
300
344.4
391.9
Kapasitas Plastik (PS) g / s 54.4
68.2
84.2
100.2
 Laju nyéépkeun rpm 190
 Unit clamping
Clamping stroke KN 4200
Parebut stroke мм 700
 Spasi Antara Dasi-bar мм 730 * 730
Max. Kandel kapang мм 730
Min. Kandel kapang мм 280
Stroke Ejector мм 183
Angkatan Éktor KN 125.6
Lain
 Ngompa Daya Motor Kw 45
 Daya pemanasan KW 24.8
 Volume Tangki Oli L 547
 Diménsi Mesin M 7.46 * 1.85 * 2.2
 Beurat Mesin T 15.2

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami