Suntik Precision Tinggi YH-220

Pedaran pondok:

Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda


Detil Produk

Tanda Produk

Parabot bumi

Salaku réspon tina biaya padamelan anu tinggi anu ayeuna disanghareupan ku perusahaan alat bumi, seueur perusahaan parantos nempatkeun manajemén sacara teu otomatis dina agenda dina raraga ngirangan biaya. Sajauh ngeunaan alat-alat pangolah cetakan suntikan, urang tiasa nyayogikeun palanggan sareng téknologi cetak suntik anu maju sareng alat-alat anu dipercaya pikeun mastikeun operasi anu mantep sareng calakan alat-alatna, kukituna nempatkeun pondasi anu padet pikeun perusahaan alat bumi pikeun ngawangun pabrik-pabrik unmanned otomatis di hareup.

bungkusan

Kabiasaan konsumsi terminal pasar bungkusan parantos robih kalayan parobihan paménta konsumén, anu nempatkeun syarat anu langkung luhur pikeun fungsionalitas sareng kaanekaragaman produk bungkus, tapi ogé nimbulkeun tantangan anu langkung ageung pikeun épisiénsi produksi.

Kami komitmen pikeun nyayogikeun anjeun saperangkat lengkep solusi cetakan kecepatan tinggi pikeun wadah bungkusan plastik, sareng ngawangun héjo, hemat énergi, efisiensi tinggi garis produksi pinter kalayan bantuan Internét Hal.

Spésifikasi  Unit YH-220
Unit suntikan
Diaméter sekrup мм 45
50
55
Babandingan L / D Rasio L / D. 22.3
20.1
18.3
Volume Shot см3 389.5
480.8
581.8
 Beurat Ditémbak (PS) g 366.1
452
546.9
 Tekanan suntikan Mpa 190
154
127
Beurat suntikan (PS) g / s 138.5
171
206.9
Kapasitas Plastik (PS) g / s
23
31.2
38.8
 Laju nyéépkeun rpm 180
 Unit clamping
Clamping stroke KN 2200
Parebut stroke мм 490
 Spasi Antara Dasi-bar мм 530 * 530
Max. Kandel kapang мм 550
Min. Kandel kapang мм 150
Stroke Ejector мм 142
Angkatan Éktor KN 70.7
Lain
 Ngompa Daya Motor Kw 22
 Daya pemanasan KW 14
 Volume Tangki Oli L 280
 Diménsi Mesin M 5.9 * 1.32 * 2.1
 Beurat Mesin T 6.9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami