YH-420

  • High Precision Injection  YH-420

    Suntik Precision Tinggi YH-420

    Mesin séri servo lengkep YH diulas ku sistem kakuatan anu cekap, kontrol presisi tinggi, kinerja stabil, kagunaan tinggi sareng aya ukuran tong sekrup, sistem kakuatan anu dirancang khusus, anu nyugemakeun sarat produksi anu béda-béda