Sindrom Kecepatan Tinggi Tembok Ipis GH-210

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Kontrol kualitas sadaya bagian anu dipésér sacara éksternal

Kami ketat pisan dina pilihan panyadia. 90% pengadaan komponen hidrolik sareng komponén listrik asalna tina mérek terkenal di dunya. Dina waktos anu sasarengan, pikeun komponén ieu, urang tiasa ngajanjikeun sahenteuna sataun jaminan kualitas.

Rupa-rupa tés fisik

Rupa-rupa tés fisik dilakukeun dina sekrup, tong, témbok sareng rod dasi. Sateuacan ngalakukeun mesin presisi, pamariksa kualitas anu relevan kami kedah parios dina karasa sareng deteksi cacat. Dina waktos anu sasarengan, éta ogé bakal mariksa naha teu karasa éta konsisten.

Kontrol kualitas mesin cetak suntikan

Ieu mangrupikeun tim QC anu ngatur kualitas mesin, hidrolik, éléktronika, sareng sajabana Tujuan kami nyaéta pikeun janten pemasok injeksi kelas dunya.

Proyék

Ngaran proyék

hijian

GH210

Unit suntikan

SCREW DIAMETER

mm

45

Stroke INJECITON

mm

225

RATIO SCREW L / D

L / D.

25

Témbak Jilid (Téoritis)

CM3

358

Beurat INJECTION (PP) 

g

322

oz

11.36

Tekanan tekenan

Mpa

157

PRESSYRE DWELL

Kg / cm³

1599

Kacepetan NJECTION

mm/ sjst

380

Peunteun INJéksi

cm³detik

496.5

LAYAR CEPAT

rpm

400

clamping unit

 

Kakuatan CLAMP

Kn

2100

MUKA STROKE

mm

490

RUANG ANTARA BARAT TIEUNGV × H)

mm × mm

520 × 520

MAX.KUDU Jangkungna

mm

550

MIN.KUDU Jangkungna

mm

210

Strok EJECTOR

mm

150

MAKSA EJECTOR

Kn

61.5

Bilangan EJECTOR

N

5

batur

MAX.PUMP PRESSURE

Mpa

23

PUMP DAYA MOTOR

Kw

61.8

Kakuatan pemanasan

Kw

15.05

MESIN DIMENSI (L * W * H)

M × m × m

5,74 × 1,45 × 1,78

OILTANK CUBAGE

L

300

Beurat mesin (NGADAPAK

T

8.3


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk